Пропустити навігацію

На Луганщині продовжується робота з питань забезпечення наповнення бюджету та легалізації зайнятості

9 січня п.р. за ініціативою головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області відбулася робоча нарада з представниками Державної фіскальної служби, Державної виконавчої служби, Державної служби України з питань праці, Фонду соціального страхування та Департаменту соціального захисту Луганської облдержадміністрації. Темою зустрічі були питання легалізації зайнятості населення, забезпечення наповнення бюджету за рахунок сплати обов’язкових платежів (внесків) та погашення заборгованості.

Під час засідання присутні обговорили підсумки роботи із зазначених питань за 2018 рік та напрямки спільної взаємодії на поточний рік.

Результатом зустрічі стало досягнення домовленості щодо графіків роботи  постійно-діючих комісій з питань погашення заборгованості зі сплати обов’язкових платежів та єдиного внеску при підпорядкованих управліннях Фонду.

Також з метою підвищення результативності в напрямку роботи з легалізації зайнятості вирішено переглянути існуючі критерії, за якими вбачаються ризики прихованих форм зайнятості та удосконалити порядок обміну оперативною інформацією перед здійсненням інспекційних відвідувань.

IMG 20190109 140318 300x225 - На Луганщині продовжується робота  з питань забезпечення наповнення бюджету та легалізації зайнятості IMG 20190109 140308 300x225 - На Луганщині продовжується робота  з питань забезпечення наповнення бюджету та легалізації зайнятості
background Layer 1