Пропустити навігацію

Наповнення пенсійної скарбниці під постійною увагою керівництва Фонду області

IMAG0035 300x239 - Наповнення пенсійної скарбниці під постійною увагою керівництва Фонду областіЦей робочій тиждень ознаменувався низкою робочих зустрічей керівництва головного управління Фонду області з начальниками підпорядкованих управлінь, на яких порушувались питання погашення заборгованості та пошуку шляхів збільшення надходження коштів до бюджету Фонду.

Baranov 300x204 - Наповнення пенсійної скарбниці під постійною увагою керівництва Фонду області

Так, 14 січня очільник головного управління Ольга Шарунова провела робочу нараду з начальниками управлінь Фонду в містах Лисичанську, Сєвєродонецьку, Старобільського та Рубіжанського об’єднаних управлінь, а 16 січня – з керівництвом управління Фонду в Станично-Луганському районі, Біловодського та Марківського об’єднаних управлінь.

Перший заступник начальника головного управління Павло Баранов   15 січня обговорив нагальні питання наповнення бюджету Фонду на нараді з керівництвом Білокуракинського об’єднаного управління.  Того ж дня він провів виїзний прийом громадян у Сватівському відділі обслуговування громадян Білокуракинського об’єднаного управління.

SAM 2971 300x167 - Наповнення пенсійної скарбниці під постійною увагою керівництва Фонду областіВсі робочі зустрічі відбулись у форматі активного діалогу. Посадовці окреслили конкретні шляхи збільшення надходжень та погашення заборгованості по платежах до бюджету Фонду по окремих платниках, підвищенню рівня легалізації зайнятості населення регіону, а також ефективної співпраці з іншими контролюючими та правоохоронними органами з цих питань.

background Layer 1