Пропустити навігацію

Фахівці Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку провели інформаційні заходи з роз’яснення актуальних питань

1 5 300x216 - Фахівці Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку провели інформаційні заходи з роз’яснення актуальних питань16 січня п.р.  заступник начальника відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсії управління Пенсійного фонду України в м.Сєвєродонецьку Наталія Хохлова провела семінар для працівників Територіального центру соціального обслуговування Сєвєродонецької міської ради. На цій зустрічі були присутні 41 особа.

Наталія Хохлова розповіла про завдання та функції, які покладені на органи Пенсійного фонду, про основні положення чинного пенсійного законодавства, роз’яснила порядок призначення окремих видів пенсії. Також присутніх цікавили питання перерахунку з 1 грудня 2018 року та з 1 січня 2019 року для осіб, яким більше 65 років.

Крім того, в управлінні Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку відбулись чергові заняття «Школи майбутнього пенсіонера». Заступник начальника відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації управління Людмила Шуліка ознайомила присутніх з основними перевагами сучасних електронних сервісів Пенсійного фонду України та відповіла на додаткові питання.

background Layer 1