Пропустити навігацію

В Луганській області обговорили нагальні питання по виплаті заробітної плати та соціальних внесків до бюджету

20190117 121049 300x225 - В Луганській області обговорили нагальні питання по виплаті заробітної плати та соціальних внесків до бюджету17 січня п.р. перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Павло Баранов прийняв участь в засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Засідання проходило в режимі відео-конференції  під головуванням заступника голови Луганської облдержадміністрації Ольги Лішик.

20190117 121134 300x225 - В Луганській області обговорили нагальні питання по виплаті заробітної плати та соціальних внесків до бюджетуПід час засідання розглядались питання погашення підприємствами-боржниками області існуючої заборгованості з виплати заробітної плати, боргів до Пенсійного фонду та єдиного соціального внеску.

Крім представників державних служб в засіданні прийняли участь представники місцевих органів самоврядування та підприємств-боржників м.Сєвєродонецька, м.Лисичанська, Попаснянського та Кремінського районів.

background Layer 1