Пропустити навігацію

В Троїцькому районі відбулось спільне засідання з Державною виконавчою службою щодо забезпечення погашення наявної заборгованості до бюджету Фонду

IMG 20190124 104359 300x191 - В Троїцькому районі відбулось спільне засідання з Державною виконавчою службою щодо забезпечення погашення наявної заборгованості до бюджету Фонду24 січня п.р. в смт.Троїцькому відбулось спільне засідання робочої групи з питань погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України та по сплаті єдиного соціального внеску.  В засіданні прийняли участь заступник начальника  Білокуракинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Світлана Круподеря та начальник відділу Державної виконавчої служби в Троїцькому районі Роман Грибинюк.

Під час зустрічі присутні визначили головні завдання та напрямки спільної роботи по стягненню заборгованості за виконавчими документами на користь управління та заплановані виїзні рейди за місцем знаходження боржників для з’ясування майнового стану.

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення щодо вжиття заходів, спрямованих на ефективність проведення виконавчих дій та виконання завдань, що стоять перед управлінням.

background Layer 1