Пропустити навігацію

Фахівці Білокуракинського об’єднаного управління тримають на контролі сплату страхових внесків суб’єктами господарювання

P1280067 300x225 - Фахівці Білокуракинського об’єднаного управління тримають на контролі сплату страхових внесків суб’єктами господарювання

29 січня п.р. в Сватівському відділі Білокуракинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України відбулось засідання робочої групи з питань погашення заборгованості до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного соціального внеску. На засідання комісії були запрошені 11 приватних підприємців.

Робочою групою було проведено аналіз сплати страхових внесків та єдиного соціального внеску. Боржники отримали вичерпну інформацію про важливість та необхідність повної  сплати  наявної заборгованості та недопущення її повторного виникнення у майбутньому. Крім того, спеціалісти надали консультації присутнім представникам суб’єктів господарювання про зарахування періодів страхового стажу.

Цього ж дня, головний спеціаліст фінансово-економічного відділу  Білокуракинського об’єднаного управління Наталя Забайрачна зустрілась з трудовими колективами Агрофірми «Зоряне» та фермерського господарства «Житнє Стан».  Фахівець звернула увагу присутніх на те, що при підміні трудового договору цивільно-правовими відносинами роботодавець може чекати неприємностей  як від фізичних осіб, які виконують певні роботи, так і від контролюючих органів. А з 1 січня 2019 року фінансова відповідальність за кожного такого працівника  становить 30 мінімальних заробітних плат або 125 190 грн.

background Layer 1