Пропустити навігацію

Роз’яснювальну роботу щодо детінізації ринку праці провели з підприємцями смт Марківка

З метою проведення роз’яснювальної роботи щодо детінізації ринку праці головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Фінансово-економічного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Наталія Пшенянік провела захід із фізичними особами – підприємцями смт Марківка.

Так, у приміщенні магазину «Рубіжанські товари» вона зустрілася з фізичною особою – підприємцем та трьома найманими працівниками, а у перукарні «Монро» – з двома фізичними особами – підприємцями та надала їм роз’яснення з вищезазначеного питання.

В ході спілкування присутнім було повідомлено про негативні наслідки отримання заробітної плати в «конверті», залежність страхового стажу від сплати страхових внесків та відповідальність роботодавців за використання праці найманих працівників без належного оформлення трудових відносин.

Спеціаліст акцентувала увагу підприємців лише на офіційному оформленні працевлаштування, яке є гарантією соціального захисту працівника, кадрової стабільності та налагодженої роботи усіх учасників трудового процесу.

Насамкінець заходу розповсюджено інформаційні буклети на відповідну тематику.

 

Foto 1 1024x813 - Роз’яснювальну роботу щодо детінізації ринку праці провели з підприємцями смт Марківка

Foto 2 767x1024 - Роз’яснювальну роботу щодо детінізації ринку праці провели з підприємцями смт Марківка

background Layer 1