Пропустити навігацію

Питання легалізації зайнятості та дотримання мінімальних гарантій з оплати праці у Самбірському районі розглянули на засіданні обласної робочої групи

 12 липня поточного року, під головуванням  т.в.о. директора департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Романа Матиса відбулося засідання обласної робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

 

В межах засідання присутні розглянули питання  детінізації зайнятості та дотримання мінімальних гарантій з оплати праці у Самбірському районі.

Начальниця головного управління Фонду області Галина Недзельська наголосила на недопущенні порушень законодавства про працю, використання праці неоформлених працівників, а також мінімізації заробітної плати та виплати її нижче мінімальної.

Учасники засідання узгодили план подальших заходів з вирішення проблемних питань легалізації заробітної плати та зайнятості.

 

Довідково: у Львівській області з початку року легалізовано 8383  робочих місць, що дало змогу додатково залучити 89046,1 тис. грн єдиного соціального внеску.

 

DSC 0969 300x201 - Питання легалізації зайнятості та дотримання мінімальних гарантій з оплати праці у Самбірському районі розглянули на засіданні обласної робочої групи

 

DSC 0973 300x201 - Питання легалізації зайнятості та дотримання мінімальних гарантій з оплати праці у Самбірському районі розглянули на засіданні обласної робочої групи

background Layer 1