Пропустити навігацію

Про актуальні питання пенсійного забезпечення – на зустрічах з трудовими колективами

Представники головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області продовжують інформувати мешканців області про актуальні питання пенсійного забезпечення та популяризують електронні послуги вебпорталу Фонду.  

 

Керівники Дрогобицького, Трускавецького, Мостиського, Турківського сервісних центрів  провели зустрічі з трудовими колективами Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування, Трускавецької міської ради та комунальної служби міста Трускавця, Шегинівської сільської ради, Турківської районної філії Львівського обласного центру зайнятості.

Фахівці пенсійної служби поінформували працівників установ про умови призначення та порядок нарахування пенсій різних видів. Наголосили на вимогах до страхового стажу, необхідного для реалізації права на пенсійне забезпечення та зауважили, що про отримання в майбутньому гідної пенсії необхідно дбати під час трудової діяльності.

Також ознайомили присутніх із зручними та корисними електронними сервісами Пенсійного фонду, за допомогою яких можна вирішити чимало питань пенсійного забезпечення не виходячи з дому. Надали перелік послуг вебпорталу Фонду, серед яких новозапроваджена модель звернення за пенсією «в один дотик», роз’яснили спосіб реєстрації на порталі і закликали долучатися до числа користувачів цього корисного джерела інформації. 

Присутнім на зустрічах роздали інформаційні листівки Пенсійного фонду.

 

Довідково:  з початку року фахівцями головного управління Фонду проведено 597 зустрічей в трудових колективах.

 

Drogobych 2 300x201 - Про актуальні питання пенсійного забезпечення – на зустрічах з трудовими колективамиDrogobych1 300x201 - Про актуальні питання пенсійного забезпечення – на зустрічах з трудовими колективами

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Truskavets 300x173 - Про актуальні питання пенсійного забезпечення – на зустрічах з трудовими колективами

 

media share 0 02 0a c430843d61cd0a2a3c971422cb4f6d3db403794730632b25cd664e26ff1792d0 Picture 300x225 - Про актуальні питання пенсійного забезпечення – на зустрічах з трудовими колективами

 

Turka 300x199 - Про актуальні питання пенсійного забезпечення – на зустрічах з трудовими колективами

background Layer 1