Пропустити навігацію

Тренінг з ділової комунікації провели для фахівців пенсійної служби

Сьогодні, 11 жовтня, в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області провели тренінг для керівників структурних підрозділів Управління застосування пенсійного законодавства на тему: «Інструменти ділової комунікації».

Захід розпочався із вступного слова начальника Головного управління Фонду Галини Недзельської про важливість налагодження ефективної комунікації у ситуаціях професійної взаємодії, що позитивно впливатиме на робочу атмосферу в колективі та сприятиме успішному  виконанню поставлених завдань.

Важливою особливістю тренінгу була велика кількість практичних вправ шодо використання інструментів ділової комунікації в професійній діяльності на основі реальних ситуацій.

Тренінговий формат зустрічі зумовив позитивний результат навчання. Теоретична інформація та практики (рольові ігри, робота в малих групах, дискусії) дали можливість учасникам актуалізувати та розширити знання з теми тренінгу, переглянути своє ставлення до обговорюваних тем, а найголовніше, відпрацювати необхідні прийоми, техніки та методи спілкування під час практичних вправ.

Фахівці пенсійної служби зможуть використати отримані знання та навички для налагодження комунікації як всередині колективу, так і з громадянами та представниками медіа, для оперативного вирішення питань пенсійного забезпечення.

 

DSC 0735 300x158 - Тренінг з ділової комунікації провели для фахівців пенсійної служби

 

DSC 0737 300x202 - Тренінг з ділової комунікації провели для фахівців пенсійної служби

 

DSC 0759 300x168 - Тренінг з ділової комунікації провели для фахівців пенсійної служби

 

DSC 0768 300x198 - Тренінг з ділової комунікації провели для фахівців пенсійної служби

 

DSC 0776 300x178 - Тренінг з ділової комунікації провели для фахівців пенсійної служби

 

DSC 0824 300x164 - Тренінг з ділової комунікації провели для фахівців пенсійної служби

 

DSC 0846 300x205 - Тренінг з ділової комунікації провели для фахівців пенсійної служби

 

DSC 0876 300x195 - Тренінг з ділової комунікації провели для фахівців пенсійної служби

 

 

background Layer 1