Пропустити навігацію

Представниця Галицького сервісного центру провела інформаційно-роз’яснювальну бесіду з колективом Центрального державного історичного архіву України у м. Львові

Головний спеціаліст Галицького відділу обслуговування громадян в м. Львові Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Лілія Лабенська 11 жовтня п. р. провела зустріч з трудовим колективом Центрального державного історичного архіву України у м. Львові.

Фахівчиня пенсійної служби надала працівникам архіву роз’яснення порядку нарахування пенсій та умов їх призначення, наголосивши на важливій ролі страхового стажу, необхідного для призначення пенсії. Акцентувала увагу на змінах в пенсійному забезпеченні громадян з 1 липня 2019 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 543.

Крім того, Лілія Лабенська   ознайомила учасників заходу з новітніми технологіями обслуговування, за допомогою яких можна вирішити чимало питань пенсійного забезпечення не виходячи з дому. Інформувала про перелік послуг вебпорталу Пенсійного фонду України, серед яких новозапроваджена модель звернення за пенсією «в один дотик», що дозволяє подати заяву та всі необхідні документи для призначення пенсійного забезпечення в електронному вигляді без потреби відвідання сервісного центру. Зазначила, що такий спосіб оформлення пенсії доступний для громадян, які авторизуються в Особистому кабінеті порталу за допомогою електронного кваліфікованого підпису. При цьому повідомила, що звичний спосіб звернення за призначенням пенсії через особисте відвідання сервісного центру продовжує діяти.

На завершення заходу відповіла на запитання учасників заходу та роздала буклети Пенсійного фонду.

Довідково: На зустрічі були присутні 26 працівників Центрального державного історичного архіву України у м. Львові.

 

 

2 1 300x217 - Представниця Галицького сервісного центру провела інформаційно-роз’яснювальну бесіду з колективом Центрального державного історичного архіву України у м. Львові

background Layer 1