Пропустити навігацію

Молоді Жовківщини – про реформування пенсійної системи

 

У рамках регіонального проєкту особистісного та професійного розвитку «Державотворець» фахівці Жовківського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області 15 жовтня п. р. провели зустріч з активною молоддю Жовківщини – студентами Львівських вищих учбових закладів.

Начальниця сервісного центру  Галина Скоропад ознайомила присутніх на зустрічі з роботою Жовківського сервісного центру, розповіла про основні напрямки пенсійної реформи, умови добровільної участі в загальнообов’язковому державному соціальному страхуванні, негативні наслідки тіньової зайнятості  тощо.

Особливу увагу юних слухачів звернули на послуги Фонду сучасного формату, за допомогою яких легко і просто можна отримати потрібну інформацію та навіть виготовити необхідні документи онлайн, без потреби відвідування сервісного центру. Пояснили порядок реєстрації на Вебпорталі Пенсійного фонду і налаштування послуги СМС-інформування, завдяки якій можна отримувати оперативну інформацію про сплату страхових внесків, зарахування періодів роботи до страхового стажу тощо. Закликали молодь стати активними користувачами електронних та мобільних послуг Пенсійного фонду, щоб завжди бути в курсі актуальних питань пенсійного забезпечення.

Молоді люди з цікавістю сприйняли вказану інформацію та мали можливість поставити запитання представникам Фонду та отримали компетентні відповіді  на них.

Наприкінці зустрічі за участі студентів провели флешмоб «Легальна зарплата – запорука гідної пенсії».

studenty 1 1 300x225 - Молоді Жовківщини – про реформування пенсійної системи studenty 2 300x213 - Молоді Жовківщини – про реформування пенсійної системи studenty 4 300x271 - Молоді Жовківщини – про реформування пенсійної системи studenty 5 300x185 - Молоді Жовківщини – про реформування пенсійної системиfleshmob 300x208 - Молоді Жовківщини – про реформування пенсійної системи

background Layer 1