Пропустити навігацію

Пенсійники Перемишлянського сервісного центру провели флешмоб під гаслами легалізації зайнятості

Представники Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області з метою привернення уваги громадян до проблеми легалізації заробітної плати та офіційного працевлаштування  організували проведення флешмобу на вулицях міста Перемишляни та біля ринку “Південний”. 

 

Працівники Перемишлянського відділу обслуговування громадян з гаслами  « Я – за легальну заробітну плату», «Ні – зарплаті в «конверті», «Легальна зарплата гідна пенсія!»,  «Зарплата в «конверті» втрачена пенсія!», «Зарплата в «конверті» злидні на старість!»  наголошували  на важливості офіційного оформлення трудових відносин та переконували громадян, що тільки за умов легальної зайнятості та сплати єдиного соціального внеску не менше мінімального розміру на місяць можливо набути необхідного страхового стажу для отримання пенсійних виплат. Поряд з цим, повідомили про можливість добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. Закликали роботодавців і найманих працівників не порушувати законодавство.

В ході заходу роздали мешканцям міста тематичні буклети та повідомили про можливість перегляду персональних даних щодо нарахованої заробітної плати, суми сплачених  внесків та зарахованого стажу в «Особистому кабінеті» на Вебпорталі Пенсійного фонду, замовлення і отримання потрібних довідок чи інших документів з підтвердженням QR-кодом, а також про зручний спосіб отримання актуальної інформації через СМС-повідомлення та призначення пенсії в «один дотик».

14 225x300 - Пенсійники Перемишлянського  сервісного центру провели флешмоб під гаслами  легалізації зайнятості 15 300x225 - Пенсійники Перемишлянського  сервісного центру провели флешмоб під гаслами  легалізації зайнятості

17 300x225 - Пенсійники Перемишлянського  сервісного центру провели флешмоб під гаслами  легалізації зайнятості 18 1 300x225 - Пенсійники Перемишлянського  сервісного центру провели флешмоб під гаслами  легалізації зайнятості

background Layer 1