Пропустити навігацію

Оновлений сервісний центр Пенсійного фонду України відкрили в Жидачеві

IMG 20191024 112729 2 218x300 - Оновлений сервісний центр Пенсійного фонду України відкрили в ЖидачевіСьогодні, 24 жовтня, в м. Жидачеві на Львівщині урочисто відкрили оновлений сервісний центр Пенсійного фонду України. Захід відбувся за участю начальника Головного управління Фонду області Галини Недзельської, заступника начальника Руслани Іванкової, керівництва району та мешканців Жидачівщини.

– Підвищення якості обслуговування громадян органами Пенсійного фонду та створення комфортних умов для прийому громадян є одним із важливих елементів проведення пенсійної реформи. Дуже важливо покращити умови праці наших працівників та надання послуг громадянам, – зазначила очільниця Фонду області після урочистого перерізання святкової стрічки.

Як і решта переформатованих відділів обслуговування громадян, Жидачівський сервісний центр цілком відповідає вимогам сьогодення та обладнаний за новим зразком. Для обслуговування жителів району створені сучасні умови: зала очікування і зала обслуговування відремонтовані та оформлені у єдиному візуальному стилі, встановлені зручні модульні робочі місця, сучасна комп’ютерна техніка, інформаційна підтримка здійснюється за допомогою друкованих та відео-матеріалів, розміщених на стендах та моніторі, облаштовано пандус для осіб з обмеженими фізичними можливостями та встановлено систему відеоспостереження.

Перші відвідувачі оновленого сервісного центру отримали консультації з різних питань пенсійного забезпечення та  ознайомилися з функціонуванням електронних сервісів Пенсійного фонду – важливою складовою підвищення якості надання послуг.

Довідково: На обліку  в Жидачівському відділі обслуговування громадян перебуває понад 10 тис. пенсіонерів. Прийом та обслуговування відвідувачів проводиться за принципом «єдиного вікна» в умовах максимальної прозорості та відкритості.

 

 

DSC 0980 300x195 - Оновлений сервісний центр Пенсійного фонду України відкрили в Жидачеві

 

 

IMG 20191024 112651 300x223 - Оновлений сервісний центр Пенсійного фонду України відкрили в Жидачеві

background Layer 1