Пропустити навігацію

До послуг жителів Яворівського району Львівської області – оновлений сервісний центр

Намагаючись максимально наблизити послуги до людей та зробити їх якомога комфортнішими у Львівській області триває робота із запровадження єдиних стандартів обслуговування в органах Пенсійного фонду.

Сьогодні, 30 жовтня, відбулось урочисте відкриття оновленого Яворівського відділу обслуговування громадян. Після перерізання святкової стрічки начальником Головного управління Фонду Львівщини Галиною Недзельською та керівництвом району, присутні на заході соціальні партнери, місцеві мешканці оглянули приміщення сервісного центру, яке відремонтовано відповідно до Єдиних стандартів обслуговування та з дотриманням корпоративного стилю. В зонах очікування та прийому встановлено нові меблі, сучасну техніку,  систему відео спостереження, яка дозволяє відслідковувати весь робочий процес. У зручних для перегляду місцях розміщені стенди з довідковою інформацією, буклети на пенсійну тематику, журнали скарг та пропозицій, скриньки для звернень громадян. У зоні очікування встановлено монітор, на якому транслюються відеоролики з питань пенсійного забезпечення. Для доступності відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями облаштовано пандус та візуальні позначення.

– Для нас важливо забезпечити високий рівень надання всіх пенсійних послуг, створити комфортні умови для відвідувачів, відповідно до Стандартів обслуговування громадян. Новації, які запроваджує Пенсійний фонд України, мають відчути як відвідувачі, так і працівники Фонду, – зазначила у вітальному слові Галина Недзельська.

 На завершення заходу, з нагоди  Дня працівника соціальної сфери, кращих працівників нагородили почесними грамотами та подяками Головного управління.

Довідково: Яворівський сервісний центр надає послуги 29328 одержувачам пенсій. З початку року надано 15 тис. послуг.

 

Lviv 1 300x183 - До послуг жителів Яворівського району Львівської області -   оновлений сервісний центр

 

Lviv 2 300x201 - До послуг жителів Яворівського району Львівської області -   оновлений сервісний центр

 

Lviv 3 300x218 - До послуг жителів Яворівського району Львівської області -   оновлений сервісний центр

 

Lviv 4 300x212 - До послуг жителів Яворівського району Львівської області -   оновлений сервісний центр

 

Lviv 5 300x204 - До послуг жителів Яворівського району Львівської області -   оновлений сервісний центр

 

DSC 0204 300x233 - До послуг жителів Яворівського району Львівської області -   оновлений сервісний центр

 

DSC 0210 300x202 - До послуг жителів Яворівського району Львівської області -   оновлений сервісний центр

background Layer 1