Пропустити навігацію

Студентів Дрогобицького механіко-технологічного коледжу поінформували про електронні послуги вебпорталу

В рамках проведення роз’яснювальної роботи, спрямованої на інформування молоді про засади пенсійного забезпечення та електронні послуги вебпорталу Пенсійного фонду головний спеціаліст Дрогобицького відділу обслуговування громадян Головного управління Фонду Львівської області Галина Брунець прочитала лекцію для студентів другого курсу Дрогобицького механіко-технологічного коледжу про електронні сервіси Пенсійного фонду.

– Зареєструвавшись на вебпорталі Пенсійного фонду, кожна особа може індивідуально контролювати свою заробітну плату, перевіряти повноту сплати внесків роботодавцем, переглядати пенсійну справу та дистанційно отримувати послуги, які надаються Фондом, – зазначила фахівець пенсійної служби, наголосивши на важливості легальної зайнятості і офіційно нарахованої заробітної плати при визначенні права на пенсійне забезпечення.

Принагідно Галина Брунець акцентувала увагу юних слухачів на важливості набуття страхового стажу та пояснила умови його зарахування. Крім того, ознайомила молодих людей зі зручними електронними послугами пенсійної служби, закликала долучатись до числа користувачів вебпорталу, щоби бути у курсі актуальних питань пенсійного забезпечення.

На завершення заходу роздала інформаційні буклети про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду та переваги офіційного працевлаштування.

 

Довідково: з початку поточного року 1420 мешканців Дрогобича та району стали користувачами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду, 1860 – підключилися до послуги СМС- інформування.

 

foto 1 e1573566099234 - Студентів Дрогобицького механіко-технологічного коледжу поінформували про електронні послуги вебпорталу

foto 2 1 - Студентів Дрогобицького механіко-технологічного коледжу поінформували про електронні послуги вебпорталу

background Layer 1