Пропустити навігацію

Українське товариство глухих Львівщини святкує свій 80-ий ювілей

Сьогодні, 15 листопада, у Львівському центрі культури и дозвілля УТОГ відбулись урочистості, присвячені 80-річчю осередка Українського товариства глухих Львівщини.

На ювілейному святкуванні були присутні представники обласної та міської влади, Головного управління Пенсійного фонду області, Обласної асоціації осіб з інвалідністю, районних осередків УТОГ, громадських організацій та члени товариства.

З вітальним словом до присутніх звернулася очільниця Фонду Львівської області   Галина Недзельська та подякувала за плідну співпрацю, зокрема Олені Чернишовій, інструктору – методисту у справах глухих Львівської обласної організації УТОГ, за проведення тренінгів для фахівців пенсійної служби з вивчення основ жестової мови. Вручила голові товариства Володимиру Балдизі подяку Львівській обласній організації  УТОГ за багаторічну громадську діяльність та плідну співпрацю у вирішенні питань пенсійного забезпечення осіб з інвалідністю з вадами слуху.

– Колектив товариства глухих показує всім нам приклад турботи та милосердя. Саме ви робите повноцінним життя людей, які мають вади слуху. Ви дбаєте, щоб ці люди не відчували себе обділеними, мали доступ до освіти та професійних знань, долучались до культури та мистецтва,–  відзначила Галина Недзельська та побажала усім міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку і тепла, невтомного прагнення творити добро на благо осіб з порушеннями слуху.

На честь ювілею відбувся святковий концерт за участі художніх колективів товариства. Раз по раз руки присутніх здіймалися вгору й тріпотіли  на знак вдячності за побачене й почуте.

Свято було яскравим, щирим і щедрим на добрі почуття, висловлені жестом, порухом уст та сяйвом очей.

 

DSC 0850 - Українське товариство глухих Львівщини святкує свій 80-ий ювілей

 

DSC 0879 - Українське товариство глухих Львівщини святкує свій 80-ий ювілей

 

DSC 0888 - Українське товариство глухих Львівщини святкує свій 80-ий ювілей

 

DSC 0901 - Українське товариство глухих Львівщини святкує свій 80-ий ювілей

 

DSC 0859 - Українське товариство глухих Львівщини святкує свій 80-ий ювілей

background Layer 1