Пропустити навігацію

30 років на захисті рівних прав та можливостей

      У ці дні Львівська обласна Асоціація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю відзначає 30-ліття з дня заснування.

     Урочиста Академія та Галаконцерт з нагоди ювілейної дати сьогодні відбулися у Львівському міському палаці культури ім. Гната Хоткевича. Свято традиційно розпочалося виконанням Державного Гімну України та вітальними словами очільниці обласної Асоціації ВО СОУІ Оксани Кіяновської і голови Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України Василя Назаренка.

     Згодом були виступи та теплі привітання запрошених високоповажних гостей, серед яких представники обласної, міської влади, керівники осередків організації з різних регіонів, друзі та партнери  з усіх куточків України.

     З вітальним словом до присутніх звернулась начальник Головного управління Пенсійного фонду області Галина Недзельська та подякувала за плідну співпрацю у вирішенні питань пенсійного забезпечення осіб з інвалідністю:

–        Сьогодні на Ваших плечах надзвичайно важлива місія – Ви опікуєтесь десятками тисяч мешканців нашої області, даруєте їм надію, надаєте підтримку та впевненість у майбутньому. Від усього серця бажаю, щоб завжди Вас супроводжував успіх, радували друзі, надихали нові справи, зігрівало родинне тепло та було мирне небо над головою!

     Найактивніших голів осередків та членів організацій Асоціації нагородили грамотами, подяками, цінними подарунками. Зі сцени звучали вітання, ліричні вірші, сучасні українські пісні. Вражаючими були виступи художніх колективів обласної Асоціації осіб з інвалідністю. Особливо розчулила глядачів пісня, яка народилася під час Революції Гідності, “Я жива” у виконанні Богданки Федишин – дівчинки, яка бачить серцем.

      Тож Галаконцерт подарував усім присутнім приємні хвилини насолоди, хвилини радості й добра.

Довідково: на обліку у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області  перебуває 685,3 тис. пенсіонерів,  з них 173,6 тис. отримують пенсії по інвалідності.

 

Vasyl Nazarenko 300x275 - 30 років на захисті рівних прав та можливостей

 

Lviv2 - 30 років на захисті рівних прав та можливостей

 

Lviv4 - 30 років на захисті рівних прав та можливостей

 

Lviv3 - 30 років на захисті рівних прав та можливостей

 

Lviv5 - 30 років на захисті рівних прав та можливостей

 

Lviv6 - 30 років на захисті рівних прав та можливостей

 

Lviv7 - 30 років на захисті рівних прав та можливостей

 

Lviv10 - 30 років на захисті рівних прав та можливостей

 

Lviv9 - 30 років на захисті рівних прав та можливостей

background Layer 1