Пропустити навігацію

У Миколаєві на Львівщині відкрито відремонтований сервісний центр Пенсійного фонду

Після проведених ремонтних робіт відділ обслуговування громадян Пенсійного фонду запрацював у Миколаївському районі Львівської області. Понад 15 тисяч пенсіонерів району отримуватимуть послуги з пенсійних питань у комфортних умовах.

Обслуговування у фронт-офісі відбувається з дотриманням спеціалістами корпоративного дрес-коду. Приміщення сервісного центру має відповідне оформлення інтер’єру і поділене на робочу зону та зону очікування з місцями для сидіння, столами для оформлення документів. У зручних для перегляду місцях розміщені стенди з довідковою інформацією, монітор, на якому транслюються відеоролики на пенсійну тематику, скринька для звернень громадян. У загальному доступі наявні роздаткові інформаційні матеріали. Зала обслуговування обладнана сучасною технікою, робочим місцем для відвідувачів з доступом до вебсайту Пенсійного фонду.

З урахуванням потреб осіб, які пересуваються на візку приміщення облаштовано пандусом. Система відеоспостереження, якою обладнаний сервісний центр, дає змогу контролювати порядок руху відвідувачів.

Працівники Головного управління докладають зусиль, щоб відвідувачі відчули якість обслуговування європейського рівня та переконались, що пенсійна служба близька до людей і працює саме для них. 

DSC 0215 - У Миколаєві на Львівщині відкрито відремонтований сервісний центр Пенсійного фонду

DSC 0145 - У Миколаєві на Львівщині відкрито відремонтований сервісний центр Пенсійного фонду

DSC 0150 - У Миколаєві на Львівщині відкрито відремонтований сервісний центр Пенсійного фонду

DSC 0136 - У Миколаєві на Львівщині відкрито відремонтований сервісний центр Пенсійного фонду

background Layer 1