Пропустити навігацію

Заходи з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією

9 грудня 2019 року в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією, який відзначається щорічно в світі 9 грудня, Сектором з питань запобігання та виявлення корупції проведено лекції та бесіди з працівниками Головного управління з питань дотримання антикорупційного законодавства, зокрема щодо обмежень, визначених Законом України “Про запобігання корупції”, фінансового контролю, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів і правил етичної поведінки.

Завідувач Сектора з питань запобігання та виявлення корупції Любов Дяків відповіла на індивідуальні запитання працівників Головного управління.

Довідково: протягом 11 місяців 2019 року Сектором з питань запобігання та виявлення корупції надано 196 консультацій, підготовлено та направлено 6 роз’яснень щодо дотримання норм антикорупційного законодавства. З даної тематики в області проведено 291 семінар, нараду, лекцію з питань застосування Закону України “Про запобігання корупції”.

DSC 0288 271x300 - Заходи з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією

IMG 20191209 112449 - Заходи з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією

 

DSC 0313 - Заходи з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією

DSC 0333 - Заходи з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією

DSC 0361 - Заходи з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією

background Layer 1