Пропустити навігацію

Пенсійники Львівської області долучилися до Всеукраїнського тижня права

У рамках проведення Всеукраїнського тижня права у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області провели низку заходів з метою підвищення рівня правоосвітньої культури громадян стосовно конституційних прав та обов’язків, можливостей їх реалізації та захисту.

 

Про важливість дотримання трудових та соціально-економічних прав працюючих розповіла студентам Червоненського вищого професійного училища заступник начальника Золочівського відділу обслуговування громадян Ольга Мудрак.

 

Фахівчиня Стрийського відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду області Ольга Пінчак у бесіді на тему “Подбай про пенсію змолоду” в Дашавській бібліотеці поінформувала про вимоги щодо страхового стажу для набуття права виходу на пенсію та ознайомила присутніх, як перевірити за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду, чи сплачує роботодавець страхові внески за працівника.

 

Начальник Бориславського сервісного центру Пенсійного фонду Зоряна Ткачів разом з представниками міської влади, управління праці та соціального захисту населення, служби в справах дітей, Центру соціальних служб, Бориславського відділення поліції Дрогобицького ВП ГУНП України у Львівській області, міського відділу освіти взяла участь у заході “День відкритих дверей”, що відбувся з ініціативи “Бориславського бюро правової допомоги” Стрийського місцевого центру з надання БВПД. Учасники зустрічі обговорили заходи, що здійснюються органами державної влади задля реалізації громадянами своїх прав, визначили подальші спільні кроки для їх забезпечення.

 

1 - Пенсійники Львівської області долучилися до Всеукраїнського тижня права

2 1 - Пенсійники Львівської області долучилися до Всеукраїнського тижня права

3 - Пенсійники Львівської області долучилися до Всеукраїнського тижня права

background Layer 1