Пропустити навігацію

У Головному управлінні Фонду обговорили актуальні питання контрольно-перевірочної роботи

Сьогодні,12 грудня 2019 року, в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області провели семінар-нараду щодо пріоритетних та актуальних питань роботи підрозділів контрольно-перевірочної роботи.

У межах заходу обговорили ефективність, якість та своєчасність проведення перевірок, зокрема щодо достовірності відомостей, відображених у довідках для обчислення пенсій.

Начальник Головного управління Галина Недзельська наголосила на підвищенні професійного рівня фахівців контрольно-перевірочної роботи, а також на якості проведення контрольних заходів, які впливають на розмір пенсійної виплати.

На повноті вжитих заходів та здійсненні контролю за усуненням виявлених порушень акцентувала начальник Управління контрольно-перевірочної роботи Ірина Мірошниченко. Крім того, наголосила на дотриманні вимог антикорупційного законодавства.

Начальник Юридичного управління зосередила  увагу присутніх на особливостях притягнення посадових осіб суб’єктів господарювання до адміністративної відповідальності.

Учасники семінару-наради обмінялися практичним досвідом роботи щодо вдосконалення проведення перевірок та отримали роз’яснення з актуальних питань поточної роботи.

DSC 0634 300x229 - У Головному управлінні Фонду обговорили актуальні питання контрольно-перевірочної роботи

 

DSC 0603 300x184 - У Головному управлінні Фонду обговорили актуальні питання контрольно-перевірочної роботи

 

DSC 0622 300x218 - У Головному управлінні Фонду обговорили актуальні питання контрольно-перевірочної роботи

DSC 0631 300x147 - У Головному управлінні Фонду обговорили актуальні питання контрольно-перевірочної роботи

 

background Layer 1