Пропустити навігацію

У Буську оновлено сервісний центр з надання пенсійних послуг

DSC 0476 203x300 - У Буську оновлено сервісний центр з надання пенсійних послугСьогодні, 12 грудня, відбулось урочисте відкриття переформатованого Буського сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду у Львівській області.

У приміщенні відділу обслуговування громадян проведено ремонт та встановлено сучасну оргтехніку. Облаштовані зони очікування та прийому з відповідним умеблюванням роблять відвідування установи зручним для жителів району.

Для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення встановлено пандус, кнопку виклику спеціаліста, візуальні позначення для осіб із слабким зором.

У зоні очікування встановлено монітор, на якому транслюються відеоролики з питань пенсійного забезпечення, у загальному доступі наявні роздаткові інформаційні матеріали.

 

– Ефективна, якісна робота з обслуговування осіб, які звертаються до сервісних центрів, максимально наближує послуги до людей, робить їх якомога доступнішими та комфортнішими, – підкреслила заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Руслана Іванкова.

Довідково: Буський сервісний центр надає послуги 12 634 одержувачам пенсій. За одинадцять місяців поточного року фахівці пенсійної служби прийняли 15 893 громадян, яким надали 17 419 різних видів послуг.

 

 

DSC 0490 1 300x215 - У Буську оновлено сервісний центр з надання пенсійних послуг

 

DSC 0533 300x229 - У Буську оновлено сервісний центр з надання пенсійних послуг

 

DSC 0468 220x300 - У Буську оновлено сервісний центр з надання пенсійних послуг

background Layer 1