Пропустити навігацію

Відремонтований Сокальський сервісний центр Пенсійного фонду області відкрив двері для мешканців району

Ще один оновлений сервісний центр Пенсійного фонду України відкрив свої двері для жителів Львівщини. Сьогодні, 17 грудня, керівництво Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області та представники районної влади відкрили, після проведеного капітального ремонту, Сокальський відділ обслуговування громадян.

Приміщення комфортно облаштоване, як для відвідувачів, так і для працівників. У зоні очікування встановлений монітор, на якому демонструються відеоролики з пенсійної тематики, у загальному доступі наявні роздаткові інформаційні матеріали. У просторій залі для прийому громадян розташовані модульні робочі місцями, встановлена сучасна оргтехніка, обладнане робоче місце для відвідувачів з можливістю доступу до вебсайту. У залах ведеться відеоспостереження, що дозволяє керівництву відслідковувати весь робочий процес.

– Сьогодні наша мета – надання якісного сервісу кожному та забезпечення висого рівня надання всіх пенсійних послуг, відповідно до Стандартів обслуговування громадян. Варто зазначити, що Сокальський сервісний центр чотирнадцятий, де цьогоріч проведено ремонт, – підкреслила  очільниця Фонду області Галина Недзельська.

Довідково: Сокальський сервісний центр надає послуги  25 403 одержувачам пенсій. Станом на 13 грудня поточного року фахівці пенсійної служби прийняли 18 027 громадян, яким надали 25 458 різних видів послуг.

DSC 0820 - Відремонтований Сокальський сервісний центр Пенсійного фонду області відкрив двері для мешканців району

DSC 0700 - Відремонтований Сокальський сервісний центр Пенсійного фонду області відкрив двері для мешканців району

 

DSC 0708 - Відремонтований Сокальський сервісний центр Пенсійного фонду області відкрив двері для мешканців району

DSC 0827 - Відремонтований Сокальський сервісний центр Пенсійного фонду області відкрив двері для мешканців району

DSC 0852 - Відремонтований Сокальський сервісний центр Пенсійного фонду області відкрив двері для мешканців району

DSC 0859 - Відремонтований Сокальський сервісний центр Пенсійного фонду області відкрив двері для мешканців району

background Layer 1