Пропустити навігацію

Чергові заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» провели пенсійники Львівщини

З метою надання консультативної та практичної допомоги з питань пенсійного забезпечення фахівці пенсійної служби області проводять навчання для осіб передпенсійного віку. 

 Чергові заняття «Школи майбутнього пенсіонера» відбулись у Дрогобицькому, Самбірському, Сокальському та Жовківському  сервісних центрах Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області.

Слухачів навчань поінформували про умови виходу на пенсію за віком, порядок набуття та зарахування страхового стажу, ознайомили з переліком необхідних для призначення пенсії документів, наголосили на важливості легального заробітку та працевлаштування, можливості дистанційного  обслуговування шляхом реєстрації на вебпорталі електронних послуг Фонду.

Майбутнім пенсіонерам порекомендували завчасно звертатись до сервісного центру для проведення попередньої правової оцінки документів, необхідних для призначення пенсії. Окрім того, надали фахові відповіді на запитання щодо змін в пенсійному законодавстві,  можливості дострокового виходу на пенсію, добровільної участі в соціальному страхуванні тощо.

 

Довідково:  упродовж 2019 року спеціалісти Головного управління  Пенсійного фонду України у Львівській області провели 355 занять у «Школі майбутнього пенсіонера».

 

SokalV 300x203 - Чергові заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» провели пенсійники Львівщини

Drogobych 300x225 - Чергові заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» провели пенсійники Львівщини

ZHovkva 1 300x174 - Чергові заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» провели пенсійники ЛьвівщиниSokal2 V 252x300 - Чергові заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» провели пенсійники Львівщини

Stryj 1 300x225 - Чергові заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» провели пенсійники Львівщини

background Layer 1