Пропустити навігацію

Очільниця Фонду області взяла участь у засіданні Ради ГО ЛОО ВО СОІУ

Сьогодні, 23 січня 2020 року, начальник Головного управління Пенсійного фонду області Галина Недзельська взяла участь у засіданні Ради Громадської організації “Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України”.

В ході засідання Галина Недзельська інформувала учасників заходу про впровадження в  сервісних центрах області єдиних стандартів обслуговування громадян. Зокрема, зазначила, що у 2019 році оновлено 16 відділів обслуговування та громадську приймальню Головного управління з урахуванням особливих потреб осіб з інвалідністю, із забезпеченням необхідної навігації та маркування зон потенційної небезпеки, засобів доступності, поручнів та кнопок виклику спеціалістів.

– Наше завдання – максимально адаптувати приміщення відділів обслуговування до потреб відвідувачів, подбати про зручність, доступність та оперативність отримання ними послуг, – зазначила  начальниця Головного управління.

Крім того, розповіла про зміни у пенсійному забезпеченні, які вже відбулися та які очікуються упродовж 2020 року.

 

Довідково: Станом на 1 січня 2020 року на обліку в Головному управлінні перебуває 684 тис. пенсіонерів, з яких 175 тис. є особами з  інвалідністю або 26 % від загальної чисельності пенсіонерів, у тому числі особи з інвалідністю внаслідок  загального захворювання – 108,6 тис., особи з інвалідністю внаслідок  війни – 5,2 тис., особи з інвалідністю  з дитинства 3,1 тис.


IMG 5378 300x224 - Очільниця Фонду області взяла участь у засіданні Ради  ГО ЛОО  ВО СОІУ

IMG 5394 300x214 - Очільниця Фонду області взяла участь у засіданні Ради  ГО ЛОО  ВО СОІУ

IMG 5425 300x249 - Очільниця Фонду області взяла участь у засіданні Ради  ГО ЛОО  ВО СОІУ

 

background Layer 1