Пропустити навігацію

Турківський сервісний центр Пенсійного фонду запрацював за новою адресою

На Львівщині продовжують оновлювати сервісні центри Пенсійного фонду України. Відтепер мешканці Турківського району також можуть швидко та зручно отримати пенсійні послуги в сучасному відділі обслуговування громадян, який запрацював за новою адресою.

Приміщення фронт-офісу цілком відповідає вимогам сьогодення та обладнане за новим зразком з урахуванням особливих потреб осіб з інвалідністю. Для обслуговування громадян створені комфортні умови: зала очікування і зала обслуговування оформлені у єдиному візуальному стилі, встановлені зручні модульні робочі місця, сучасна комп’ютерна техніка, інформаційна підтримка здійснюється за допомогою друкованих та відео-матеріалів, електронні табло інформують відвідувачів про зайнятість/доступність робочих місць спеціалістів, система відеоспостереження дає змогу контролювати порядок руху в середині приміщення.

– Хочу щиро подякувати керівництву обласного центру зайнятості за реагування на наше прохання про виділення приміщення для сервісного центру, в якому ми в короткий термін змогли провести ремонт та створити комфортні умови як для відвідувачів, так і для наших працівників, – зазначила очільниця Фонду області Галина Недзельська під час урочистого відкриття відділу обслуговування громадян.

Довідково: На обліку  в Турківському сервісному центрі перебуває понад 13 тис. пенсіонерів, упродовж 2019 року надано більше ніж 23 тис. пенсійних послуг.

 

DSC 0494 300x224 - Турківський сервісний центр Пенсійного фонду запрацював за новою адресою

DSC 0503 300x203 - Турківський сервісний центр Пенсійного фонду запрацював за новою адресою

DSC 0516 300x182 - Турківський сервісний центр Пенсійного фонду запрацював за новою адресою

 

DSC 0530 220x300 - Турківський сервісний центр Пенсійного фонду запрацював за новою адресою

DSC 0492 300x209 - Турківський сервісний центр Пенсійного фонду запрацював за новою адресою

background Layer 1