Пропустити навігацію

Важливість задекларованої праці обговорили в центрі зайнятості

Проведення службою зайнятості спільних заходів для безробітних з представниками Пенсійного фонду вже стало усталеною традицією у співпраці обох установ.

Питання забезпечення прав застрахованих осіб обговорили на черговому інформаційному семінарі для безробітних громадян за участю начальника Новороздільського сервісного центру Наталії Шеремет у Новороздільській міській філії Львівського обласного центру зайнятості.

Начальник Франківського відділу обслуговування громадян у м. Львові Любов Ключник та головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 1 Анна Корницька під час семінару у Львівському міському центрі зайнятості наголосили, що саме період офіційного працевлаштування зараховується до страхового стажу, згідно з яким обчислюється пенсія.

Інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, які зареєстровані на території Гійченської сільської ради, щодо дотримання норм чинного трудового, пенсійного та податкового законодавства провела начальник Жовківського сервісного центру Галина Скоропад на виїзному засіданні робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

Продовжують проведення активної роз’яснювальної роботи серед фізичних осіб – підприємців представники Бориславського відділу обслуговування громадян спільно з представниками міської ради та філії Львівського обласного центру зайнятості. Заступник начальника сервісного центру Оксана Піряник надала детальні  роз´яснення щодо умов призначення пенсії та обчислення страхового стажу, неприпустимості виплати заробітної плати в конвертах суб’єктам господарювання місцевого торговельного центру.

 

IMG 06.02 300x225 - Важливість задекларованої праці обговорили в центрі зайнятості

foto frankivskyj 300x223 - Важливість задекларованої праці обговорили в центрі зайнятості

3 300x169 - Важливість задекларованої праці обговорили в центрі зайнятості

 

6 V 300x169 - Важливість задекларованої праці обговорили в центрі зайнятості

9 V 300x169 - Важливість задекларованої праці обговорили в центрі зайнятості

Dodatok 1 300x169 - Важливість задекларованої праці обговорили в центрі зайнятості

 

Dodatok 2 169x300 - Важливість задекларованої праці обговорили в центрі зайнятості

 

background Layer 1