Пропустити навігацію

День відкритих дверей: максимум корисної інформації з пенсійного забезпечення для мешканців області

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду у Львівській області продовжують комунікацію з громадянами для максимально широкого охоплення мешканців області роз’яснювальною роботою з актуальних питань пенсійного забезпечення. Однією з популярних форм інформаційно-роз’яснювальної роботи є проведення Днів відкритих дверей.

 

Про основні положення пенсійного законодавства, специфіку та пріорітети діяльності Фонду, а також важливість набуття страхового стажу для майбутнього пенсійного забезпечення поінформували старшокласників загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 м. Броди працівники Бродівського відділу обслуговування громадян під час Дня відкритих дверей.

Учні також ознайомилися з сучасними послугами електронного формату й широкими можливостями, які вони відкривають користувачам.

 

Brody 3 300x225 - День відкритих дверей: максимум корисної інформації з пенсійного забезпечення для мешканців області

 

З метою покращення якості обслуговування громадян та надання послуг у сфері пенсійного забезпечення спеціалісти Трускавецького відділу обслуговування громадян провели День відкритих дверей для мешканців міста Стебника.

Заступник начальника сервісного центру Світлана Банковська поінформувала присутніх про необхідність легального працевлаштування, а також про можливість отримання послуг за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України. На завершення усім охочим роздали інформаційні матеріали щодо порядку реєстрації на електронному ресурсі Фонду.

 

Truskavets 300x225 - День відкритих дверей: максимум корисної інформації з пенсійного забезпечення для мешканців області

 

У Яворівському сервісному центрі День відкритих дверей відбувся під гаслом “Підвищення якості обслуговування громадян через впровадження нових стандартів обслуговування”.

В ході інформаційного заходу начальник відділу Володимир Галак ознайомив відвідувачів з роботою сервісного центру, реєстрацією в електронній черзі та перевагами такої реєстрації. Окрім того, розповів про можливості дистанційного обслуговування громадян за допомогою вебсервісів Пенсійного фонду України.

 

YAvoriv 2 225x300 - День відкритих дверей: максимум корисної інформації з пенсійного забезпечення для мешканців області

 

Учасники Дня відкритих дверей у Турківському відділі обслуговування громадян мали нагоду  ознайомитися з перевагами одержання пенсійних виплат через вкладні рахунки в банківських установах. Спілкуючись з людьми, фахівці пенсійної служби надали детальні роз’яснення порядку обчислення і перерахунку пенсій, умов їх призначення, ознайомили з переліком необхідних для цього документів. Наголосили на залежності розміру пенсії від величини заробітної плати, суми сплачених внесків та тривалості страхового стажу. При цьому зауважили на можливості особистого контролю страхового стажу за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України, пояснили порядок реєстрації на цьому зручному електронному сервісі.  Повідомили про послуги, які можна отримати онлайн, без відвідування сервісного центру.

 

Turka 300x225 - День відкритих дверей: максимум корисної інформації з пенсійного забезпечення для мешканців області

 

background Layer 1