Пропустити навігацію

З електронними сервісами Пенсійного фонду знайомлять громадян в центрах зайнятості

Про актуальні питання пенсійного забезпечення та важливість офіційного працевлаштування, йшлося під час зустрічей із громадянами, які перебувають на обліку в районних філіях Львівського обласного центру зайнятості.

 Так, фахівці Бориславського, Сокальського, та Залізничного відділів обслуговування громадян Пенсійного фонду Львівщини ознайомили безробітних з умовами призначення пенсій різних видів,  переліком документів, необхідних для підтвердження трудового стажу, та звернули увагу на необхідність завчасного звернення до сервісного центру з метою проведення попередньої правової оцінки та належного оформлення документів для призначення майбутньої пенсії. Особливу увагу представники Головного управління звернули на умови зарахування страхового стажу, яке відбувається лише за легального оформлення трудових відносин та щомісячної сплати внесків у розмірі, не меншому за встановлений законом мінімальний.  Пояснили залежність розміру пенсії від тривалості стажу й величини заробітку.

Крім того, ознайомили безробітних з порядком реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду, подання заяви та завантаження пакету  відсканованих документів для призначення пенсії в “один дотик”. 

 

Boryslav zast. 300x154 - З електронними сервісами Пенсійного фонду знайомлять громадян в центрах зайнятості

 

 

 

Sokal nach. 300x206 - З електронними сервісами Пенсійного фонду знайомлять громадян в центрах зайнятості

 

Zaliznychnyj nach. 300x192 - З електронними сервісами Пенсійного фонду знайомлять громадян в центрах зайнятості

 

 

background Layer 1