Пропустити навігацію

Про пенсійне забезпечення та інформаційні технології Пенсійного фонду – жителям Львівщини

Дбаючи про належний рівень обізнаності населення області в питаннях пенсійного законодавства пенсійна служба Головного управління Фонду застосовує різні форми комунікації з громадськістю.

 

IMG Galytskyj 300x225 - Про пенсійне забезпечення та інформаційні технології Пенсійного фонду – жителям Львівщини

 

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи фахівці Галицького відділу обслуговування громадян в м. Львові (сервісний центр) провели зустріч з працівниками ЗАТ ПБО “Львівміськбуд”. 

Представники Фонду надали роз’яснення щодо актуальних питань пенсійного забезпечення, зокрема призначення пенсій на пільгових умовах  за списком № 2, необхідного страхового стажу для призначення пенсії, проведення  перерахунків пенсійних виплат упродовж поточного року  тощо.

На завершення зустрічі присутнім роздали буклети на пенсійну тематику.

 

 

IMG 0b4620f1a4fa0e444622334c29aaef07 V 300x225 - Про пенсійне забезпечення та інформаційні технології Пенсійного фонду – жителям Львівщини

 

Під час наради з керівниками структурних підрозділів у Червоноградській міській раді головний спеціаліст відділу адміністрування інформаційних систем та захисту інформації Головного управління Володимир Налоговський ознайомив присутніх  з роботою мобільного додатку “Пенсійний фонд” та розповів, як реалізовано відображення відомостей про трудову діяльність в особистому кабінеті застрахованої особи на вебпорталі Фонду (“електронна трудова книжка”).

Фахівець провів практичне заняття щодо завантаження сканкопій паперової трудової книжки  та відправлення їх до органів Пенсійного фонду України.

 

 

IMG 1723 300x225 - Про пенсійне забезпечення та інформаційні технології Пенсійного фонду – жителям Львівщини

 

Начальник Самбірського відділу обслуговування громадян Лариса Казан взяла участь у засіданні круглого столу з представниками  Самбірської районної асоціації інвалідів ЛОАІ ВОІ СОІУ на тему: “Перерахунки пенсійних виплат у 2020 році”.

Зустріч відбулася у формі діалогу, обміну думками та пропозиціями щодо вирішення проблем людей з особливими потребами, забезпечення їх соціального захисту, подальшої співпраці та надання інформаційної допомоги особам з інвалідністю з питань пенсійного забезпечення.

Розповідаючи про широкий спектр пенсійних послуг сучасного формату, представник Фонду інформувала про можливості та переваги користування вебпорталом Пенсійного фонду України.

 

 

 

 

 

 

 

background Layer 1