Пропустити навігацію

МОЗ України: рекомендації для захисту від коронавірусної інфекції. Подивись та послухай!

stop virus 300x173 - МОЗ України: рекомендації для захисту від коронавірусної інфекції. Подивись та послухай!

 

 

Наприкінці грудня 2019 року світ зіткнувся з новим коронавірусом з Китаю, який проявляється ураженням дихальної системи та іншими респіраторними симптомами. Ситуацію погіршує й те, що, вірус може передаватися від людини до людини навіть в інкубаційний період, тобто до появи у людини, яка заражена вірусом, перших симптомів захворювання. Новий коронавірус (nCoV) являє собою новий штам, який раніше не був ідентифікований у людей.

 

До можливих клінічних проявів вірусу відносять: лихоманку; слабкість та підвищену втомлюваність; сухий кашель; задишку; дихальну недостатність; відчуття стиснення грудної клітки; головні болі; прискорене серцебиття; симптоми ураження шлунково-кишкового тракту (діарея, нудота, блювання, значне зниження апетиту); ураження очей.

 

Враховуючи складну епідеміологічну ситуацію щодо коронавірусу у світі Міністерство охорони здоров’я України посилює заходи безпеки для захисту українців від коронавірусної інфекції 2019-nCoV.

 

З метою вжиття відповідних протиепідемічних заходів  та попередження поширення коронавірусу рекомендуємо переглянути відеоролики МОЗ:

Про коронавірус.

Як вберегтися від вірусів?

Карантин час для супер геройських справ вдома.

«Піклуйся про своє здоров’я» радять зірки шоу бізнесу.

Звертайтеся до сімейного лікаря тільки він знає як Вас вилікувати, закликає DZIDZO.

Мами закликають карантин це не канікули.

Як захистити себе від коронавірусу.

 

МОЗ України: рекомендації для захисту від коронавірусної інфекції. Послухай!

 

Всі  заходи щодо недопущення занесення та поширення коронавірусу на території України та рекомендації затверджені  МОЗ України.

background Layer 1