Пропустити навігацію

Галина Недзельська про пенсійні перерахунки – у коментарі  програмі “Підсумок важливого” радіо “Незалежність”

Сьогодні, 8 квітня  п. р., начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Недзельська у телефонному режимі надала коментар журналісту радіо “Незалежність” для програми “Підсумок важливого” щодо змін у пенсійному забезпеченні громадян.

 

DSC 0899 1 300x217 - Галина Недзельська про пенсійні перерахунки – у коментарі  програмі “Підсумок важливого” радіо “Незалежність”Очільниця Фонду області розповіла про автоматичний перерахунок пенсій з 1 квітня працюючим пенсіонерам, щомісячну компенсаційну виплату пенсіонерам віком старше 80 років, проведення виплати одноразової грошової допомоги у сумі 1 000 гривень особам, пенсія яких не перевищує 5 000 гривень, після внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2020 рік”, проведення індексації пенсій у 2020 році з 1 травня та  перерахунки пенсій, які очікуються упродовж року.

 

Також торкнулись і теми комунікації Пенсійного фонду області з громадянами в період карантину через  вебпортал Пенсійногого фонду України та телефони “гарячої лінії”.

 

На завершення Галина Недзельська порекомендувала людям літнього віку в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції мінімізувати соціальні контакти: “Залишайтесь вдома! Не ризикуйте своїм здоров’ям та життям! Бережіть себе – збережете Україну!”

 

 

background Layer 1