Пропустити навігацію

Очільниця Червоноградського сервісного центру в ефірі радіо “Новий Двір” розповіла про підвищення пенсій у липні та нові електронні послуги

Про перерахунки пенсій у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб, сервіс з автоматичного призначення пенсій за віком та електронну трудову книжку розповіла слухачам радіо “Новий Двір” начальник Червоноградського відділу обслуговування громадян Світлана Сідельник.

 

– З 1 липня запрацював новий сервіс від Пенсійного фонду України – автоматичне призначення пенсій за віком, без особистого відвідування органів Пенсійного фонду. Можливість автоматичного призначення пенсій з’явилась завдяки впровадженню іншого сервісу – електронній трудовій книжці, де зберігатимуться відомості про всю трудову діяльність працівника”, – наголосила представник Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області.

 

Світлана Сідельник поінформувала, що з 1 липня 2020 року прожитковий мінімум для громадян, які втратили працездатність, зріс з 1638 до 1712 гривень. Пенсійний фонд провів автоматизовані перерахунки пенсій, підвищені розміри пенсій виплачуються з 4 липня.

 

На завершення фахівець пенсійної служби закликала радіослухачів дотримуватись заходів, які допоможуть зменшити поширення коронавірусу та ознайомила з новим графіком роботи Червоноградського сервісного центру на період дії карантину.

 

IMG 01f86ccc72bff2dbbaa2b5d3cf0c4c3e V 169x300 - Очільниця Червоноградського сервісного центру в ефірі радіо “Новий Двір” розповіла про підвищення пенсій у липні та нові електронні послуги

background Layer 1