Пропустити навігацію

Особам, які перебувають на обліку в Центрі зайнятості, розповіли про пенсійне забезпечення та електронні сервіси Пенсійного фонду

Начальник Галицького відділу обслуговування громадян в м. Львові Наталія Гайдар спільно з фахівцями Міського центру зайнятості провела семінар для тимчасово безробітних громадян.

Представниця Фонду ознайомила присутніх з порядком та умовами призначення пенсії, назвала складові, які впливають на розмір пенсії. Наголосила на важливості набуття страхового стажу для реалізації права на пенсійне забезпечення. При цьому акцентувала увагу громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та мають намір працевлаштуватися, на важливості  офіційного оформлення трудових відносин як запоруки соціального захисту впродовж трудової діяльності та гідного пенсійного забезпечення після виходу на заслужений відпочинок. Пояснила, що обов’язковою умовою зарахування страхового стажу є сплата єдиного соціального внеску в розмірі, не меншому за встановлений законом мінімальний.

Наталія Гайдар повідомила про можливість відстеження інформації щодо нарахованої заробітної плати, сплачених внесків та зарахованого стажу в Особистому кабінеті на Вебпорталі Пенсійного фонду та закликала учасників семінару стати активними його користувачами для оперативного отримання  корисної інформації з пенсійного забезпечення.

 

IMG 24e5ce6c02236f9dcd36ecb6d6f578d2 V 300x225 - Особам, які перебувають на обліку в Центрі зайнятості, розповіли про пенсійне забезпечення та електронні сервіси Пенсійного фонду

background Layer 1