Пропустити навігацію

Представниця Фонду області долучилася до семінару з питань пенсійного забезпечення, який провела страхова компанія MetLife

Про пенсійне забезпечення в солідарній системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування інформувала слухачів семінару, який відбувся у страховій компанії MetLife, начальник відділу обслуговування громадян № 6 (сервісного центру) Наталія Гайдар.

Фахівець пенсійної служби роз’яснила учасникам заходу порядок призначення пенсій за віком, розповіла за яких умов особа матиме право на пенсію та на який розмір може сподіватися. Акцентувала увагу на важливості легального працевлаштування для набуття необхідної для виходу на пенсію за віком кількості років трудової діяльності, повідомила про вимоги до тривалості страхового стажу.  Представниця Фонду наголосила, що тільки за умови офіційного оформлення трудових відносин працівник має право на соціальний захист та гідне пенсійне забезпечення.

Особливу увагу Наталія Гайдар звернула на послуги Пенсійного Фонду сучасного формату, за допомогою яких легко і просто можна отримати потрібну інформацію та навіть призначити пенсію і виготовити необхідні документи онлайн, без потреби відвідування сервісного центру. 

На завершення семінару відповіла на індивідуальні запитання слухачів.

 

IMG 685129fc19851a100e720c5d356c1a2d V 300x225 - Представниця Фонду області долучилася до семінару з питань пенсійного забезпечення, який провела страхова компанія MetLife

background Layer 1