Пропустити навігацію

У Головному управлінні Фонду області відбулася “пряма телефонна гаряча лінія”

Сьогодні, 26 листопада п. р., упродовж двох годин на “прямому” телефонному  зв’язку з мешканцями області була заступник начальника Головного управління Фонду у Львівській області Галина Левицька. Захід було анонсовано заздалегідь.

 

Протягом відведеного часу на телефон “гарячої лінії” зателефонували 15 громадян. 

 

Жителі Львівщини цікавилися питаннями  щодо порядку зарахування страхового стажу, графіку роботи Головного управління і його відділів обслуговування громадян (сервісних центрів), можливості дистанційного запису на прийом, поновлення виплати пенсії по інвалідності, отримання інформації з пенсійних питань у період дії обмежувальних заходів під час карантину, зокрема даних про заробітну плату (довідка ОК-5, ОК-7), довідки про страховий стаж (додаток 9), довідки про доходи пенсіонера, а також, порядком повернення помилково сплаченого збору на обов’язкове державне пенсійне страхування  в розмірі 1% від вартості нерухомості.

 

Довідково: з початку 2020 року на “гарячу” телефонну лінію Головного управління Фонду області звернулося 10 170 громадян, яким надано роз’яснення з актуальних питань пенсійного забезпечення.

 

20201126 114641 256x300 - У Головному управлінні Фонду області відбулася “пряма телефонна гаряча лінія”

 

background Layer 1