Пропустити навігацію

Про фінансування одноразової матеріальної допомоги – журналістам телеканалу Перший Західний

Про стан фінансування виплати матеріальної допомоги відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1233 «Деякі питання надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» розповіла в телефонному режимі журналістам телеканалу Перший Західний начальник Управління ІСЕР Головного управління Пенсійного фонду Львівщини Наталія Лужецька.

Станом на 23 грудня п. р. 20,6 тис. (або 46,1%) жителів Львівщини, з них 11,5 тисяч – фізичні особи-підприємці, які мають право на отримання компенсації, вже подали успішні заявки на отримання одноразової державної допомоги в розмірі 8 тис. грн для застрахованих осіб, робота яких може бути обмежена в період карантину. А загалом по Львівській області за даними реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальонообов’язкового державного соціального страхування право на отримання компенсації мають 44,7 тисяч осіб, з них 22,4 тисячі фізичні особи-підприємці, – повідомила керівник структурного підрозділу.

         Крім того, посадовиця нагадала, що Заява для отримання одноразової допомоги застрахованим особам заповнюється ВИКЛЮЧНО в електронній формі з використанням Єдиного державного вебпорталу електронних послуг або з використанням мобільного додатка Порталу Дія та порадила не зволікати із поданням заяв.

 

20201224 152950 300x225 - Про фінансування одноразової матеріальної допомоги - журналістам телеканалу Перший Західний

background Layer 1