Пропустити навігацію

З електронними сервісами Пенсійного фонду знайомлять громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості

Про електронні сервіси Пенсійного фонду України йшлося під час онлайн зустрічі із громадянами, які перебувають на обліку у Львівському міському центрі зайнятості.

 

Заступник начальника Управління обслуговування громадян Ірина Залога та головний спеціаліст відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Ірина Фарина ознайомили безробітних з порядком реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду, подання заяви та завантаження пакету  відсканованих документів для призначення пенсії, розповіли про можливість перегляду працюючими особами персональної інформації з реєстру застрахованих осіб щодо сум нарахованих заробітків, сплачених внесків і тривалості зарахованого стажу, що дозволяє контролювати дотримання роботодавцем трудового законодавства з оплати праці.

 

У рамках заходу фахівці Головного управління Фонду детально поінформували щодо переваг використання нових електронних сервісів Пенсійного фонду: “Електронна трудова книжка”, “Мобільний застосунок”, “Автопризначення пенсії” та “Пенсійний калькулятор”.

 

Представники Пенсійного фонду Львівщини закликали учасників вебінару стати активними користувачами вебпорталу електронних послуг для оперативного отримання  корисної інформації з пенсійного забезпечення.

 

 

20201224 111258 300x225 - З електронними сервісами Пенсійного фонду знайомлять громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості

20201224 110811 300x225 - З електронними сервісами Пенсійного фонду знайомлять громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості

background Layer 1