Пропустити навігацію

У Головному управлінні Фонду області відбулася “пряма телефонна гаряча лінія”

Сьогодні, 31 грудня п. р., упродовж двох годин спілкувалася у форматі  телефонної “гарячої лінії” з мешканцями області заступник начальника Головного управління Фонду у Львівській області Марія Білецька. Захід було анонсовано заздалегідь.

Протягом відведеного часу на телефон “гарячої лінії” зателефонували 6 громадян. 

Жителі Львівщини цікавилися такими питаннями: підвищення пенсійних виплат з 1 грудня у зв’язку із збільшенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, перерахунку пенсій шахтарям, здійснення доплати для зарахування страхового стажу, отримання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8000 грн відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1233 «Деякі питання надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

На всі питання громадяни отримали змістовні роз’яснення відповідно до чинного законодавства.

Довідково: з початку 2020 року на “гарячу” телефону лінію Головного управління Фонду області звернулося 11271 громадянин, яким надано роз’яснення з актуальних питань пенсійного забезпечення.

 

20201231 110812 300x238 - У Головному управлінні Фонду області відбулася “пряма телефонна гаряча лінія”

background Layer 1