Пропустити навігацію

Спілкування в режимі “гарячої лінії”: мешканці Львівщини отримували роз’яснення з пенсійних питань

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області продовжують активно інформувати громадян у телефонному форматі про актуальні питання пенсійного забезпечення.

Керівники відділів обслуговування громадян № 1, № 4, № 5, № 14 та № 21 (Зоряна Ткачів, Богдана Семків, Лілія Лабенська, Галина Скоропад, Оксана Корб’як ) надали консультації мешканцям області в режимі “прямої гарячої телефонної лінії”.

Додзвонювачі цікавилися питаннями діючого пенсійного законодавства, а саме: умовами призначення пенсії за віком, проведенням перерахунку пенсійних виплат у поточному році, аспектами добровільної участі в загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні, отримання пенсійного посвідчення, терміну виплати пенсії та інше. Окрім того, порушувались питання про встановлення щомісячної доплати до пенсії до 500 грн для громадян віком від 80 років та встановлення з 1 липня 2021 щомісячної доплати до пенсії в розмірі до 400 грн для пенсіонерів віком 75 – 80 років.

Представниці Головного управління Фонду області принагідно наголосили, що всі перерахунки здійснюються в автоматичному режимі за матеріалами пенсійних справ , а  детальну інформацію щодо пенсійного забезпечення можна отримати з допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду.

MyCollages 300x300 - Спілкування в режимі “гарячої лінії”: мешканці Львівщини отримували роз’яснення з пенсійних питань

 

background Layer 1