Пропустити навігацію

Радіослухачам – про перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам та пенсійний вік для жінок з 1 квітня 2021 року

В ефірі місцевого радіомовлення «Карпатський гомін» заступник начальника відділу обслуговування громадян № 20 Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Олена Юсипович розповіла радіослухачам про порядок та строки проведення перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам та пенсійний вік для жінок з 1 квітня 2021 року.

Також нагадала, що особи (як жінки, так і чоловіки), які у 2021 році досягають пенсійного віку, мають право на призначення пенсії за умови наявності страхового стажу не менше 28 років. Тривалість страхового стажу, який дає право на призначення пенсії за віком, визначається на дату досягнення пенсійного віку.

На завершення радіоефіру фахівець закликала мешканців Турківського району на період карантину утриматися від особистих відвідувань сервісного центру Пенсійного фонду, користуватися онлайн сервісами та інформувала про послуги, які можна отримати дистанційно.

 

foto1 266x300 - Радіослухачам - про перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам та пенсійний вік для жінок з 1 квітня 2021 року

background Layer 1