Пропустити навігацію

Про електронні сервіси вебпорталу ПФУ розповіли під час онлайн семінару для тимчасово безробітних громадян

Головний спеціаліст відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Фонду Львівщини Ірина Фарина взяла участь в інформаційному вебінарі на платформі Zoom для тимчасово безробітних громадян, які перебувають на обліку у Львівському міському центрі зайнятості.

Фахівець ознайомила слухачів онлайн семінару з перевагами електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України і звернула увагу, що авторизація за допомогою кваліфікованого електронного підпису надає можливість використання практично усіх тих послуг, які надають відвідувачам в сервісних центрах Фонду. Поінформувала про запровадження електронної форми трудових книжок та листків тимчасової непрацездатності. Зауважила, що наявність електронної трудової книжки відкриває можливість використання послуги з автоматичного призначення пенсії, та зазначила, що електронну заяву-анкету на замовлення цієї зручної послуги можна подати заздалегідь, і пенсію з настанням пенсійного віку буде призначено автоматично.

Наприкінці онлайн-зустрічі представниця Фонду надала вичерпні відповіді на поставлені запитання.

20210920 111507 300x225 - Про електронні сервіси вебпорталу ПФУ розповіли під час онлайн семінару для тимчасово безробітних громадян

background Layer 1