Пропустити навігацію

Дотримання роботодавцями законодавства про оплату праці обговорили на засіданні робочої групи з питань легалізації зайнятості на Дрогобиччині

Начальник відділу обслуговування громадян № 2 Головного управління Фонду Львівщини Любов Яневич взяла участь у засіданні робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, яке відбулося у Дрогобицькій районній державній адміністрації.

У межах заходу учасники обговорили результати виїзного засідання, заслухали керівників підприємств, організацій району, які доповіли про проведену роботу з легалізації праці найманих працівників та зобов’язались підвищити рівень середньомісячної заробітної плати.

Представниця Фонду акцентувала увагу присутніх на безпосередній залежності пенсійних перспектив від величини заробітку, сплачених внесків і тривалості страхового стажу. Наголосила, що тільки офіційно працевлаштована людина може розраховувати на соціальний захист, гарантований державою.

Принагідно інформувала про електронні послуги вебпорталу ПФУ, за допомогою яких зручно і оперативно можна взаємодіяти з органами Пенсійного фонду та дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до сервісних центрів.

242523856 4406999752713511 7648071265259407481 n 1 300x196 - Дотримання роботодавцями законодавства про оплату праці обговорили на засіданні робочої групи з питань легалізації зайнятості на Дрогобиччині

 

background Layer 1