Пропустити навігацію

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

 

Вид та ідентифікатор закупівлі

 

Очікувана вартість предмета закупівлі

 

Обгрунтування

 

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015 09130000-9

“Нафта і дистиляти”

 (Бензин А-92, А-95)

 

Відкриті торги

 

UA-2021-11-23-015316-а

Відповідно до статті 4 Закону України “Про публічні закупівлі” планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби та включаються до річного плану закупівель.  

Кошторисом Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області на  2021 рік, передбачено видатки на закупівлю послуг, що є предметом цієї закупівлі за КЕКВ 2210. Запланована сума 350 000,00 грн. з ПДВ. Джерело фінансування – кошти Пенсійного фонду України.

 

Технічні та якісні характеристики висуваються виходячи з вимог законодавства України щодо якості товару та внутрішніх нормативно-розпорядчих актів замовника. Нафта і дистиляти (Бензин А-92, А-95) закуповується для відповідних транспортних засобів, які використовується в Головному управлінні.  

 

 

 

  Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося з урахуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із застосуванням  середньої ціни за аналогічний товар у минулих періодах (з урахуванням інфляції) та прогнозованої потреби у заправці транспортних засобів Головного управління на поточний рік згідно затверджених кошторисних призначень.

 

 

 

 

 

background Layer 1