Пропустити навігацію

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

 

Вид та ідентифікатор закупівлі

 

Очікувана вартість предмета закупівлі

 

Обгрунтування

 

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015

30190000-7 “Офісне устаткування та приладдя різне”

(папір стрічка перфорована СНФ 55-420 SLD)

 

Відкриті торги

UA-2021-11-26-002680-а

Відповідно до статті 4 Закону України “Про публічні закупівлі” планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби та включаються до річного плану закупівель. Кошторисом Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області на  2021 рік, передбачено видатки на закупівлю послуг, що є предметом цієї закупівлі за КЕКВ 2210. Запланована сума 91500,00 грн. з ПДВ. Джерело фінансування – кошти Пенсійного фонду України.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати вимогам чинних стандартів та/або технічних умов на даний вид товарів відповідно до чинного законодавства України.   

 

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося з урахуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін  способом проведення моніторингу цін, пошуку, збору та аналізу   інформації про ціну товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах за посиланням:

https://prom.ua;

https://officetorg.com.ua;

https://ullis.com.ua;

https://kanctorg.kiev.ua;.

https:// ua.papirus.com.ua,

 

 

background Layer 1