Пропустити навігацію

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

 

Вид та ідентифікатор закупівлі

 

Очікувана вартість предмета закупівлі

 

Обгрунтування

 

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015: 64120000-3 “Кур’єрські послуги” (Послуги з виплати  та доставки пенсій)

 

Переговорна процедура

UA-2021-12-02-006550-c

Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби та включаються до річного плану закупівель. Головним управлінням Пенсійного фонду України у Львівській області на  2022 рік, ззаплановані видатки в розмірі 202000000,00 грн без ПДВ. КЕКВ 2240  Джерело фінансування – кошти Пенсійного фонду України.

 

 

Технічні та якісні характеристики кур’єрських послуг, а саме послуг з виплати та доставки пенсій,   повинні відповідати нормативно-правовим актів у сфері виплати і доставки пенсій, поштового зв’язку, зокрема, Порядку виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України організаціями, що здійснюють їх виплату і доставку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1279, Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (крім пенсіонерів з числа військовослужбовців строкової служби і членів їх сімей) та Правил надання послуг поштового зв’язку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05 березня 2009 р. № 270. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням прогнозованих обсягів виплати пенсії   та підвищень до них, згідно діючих тарифів на оплату послуг, пов’язаних з виплатою і доставкою пенсій, що виплачується з коштів Пенсійного фонду, встановлені згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 04.12.2019 року №987. Відповідно до цієї Постанови установлені такі тарифи на оплату послуг, пов’язаних з виплатою і доставкою пенсій.

 

 

 

 

 

 

 

background Layer 1