Пропустити навігацію

Вебінар для безробітних: зручно, інформативно, доступно

Вебінари за допомогою програми “Zoom” є зручним візуальним, дистанційним методом донесення інформації з актуальних пенсійних питань. Участь у вебінарах є безкоштовною та доступною для всіх зацікавлених. Тому у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області продовжуть, започатковану у попередніх роках, практику проведення онлайн-семінарів для безробітних громадян.

Так, головний спеціаліст відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Ірина Фарина долучилася до вебінару  для тимчасово безробітних громадян, організованого Львівським міським центром зайнятості.

Завдяки дистанційній комунікації слухачі семінару отримали інформацію про переваги легального працевлаштування, пряму залежність пенсії від сплачених страхових внесків і набутого стажу та можливості вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, як зручного засобу дистанційного обслуговування.

Наприкінці онлайн-заходу фахівець Головного управління надала роз’яснення з питань, які учасники вебінарів поставили в чаті чи особисто.

 

IMG 20211018 110141 e1634621092667 768x622 1 300x243 - Вебінар для безробітних: зручно, інформативно, доступно

background Layer 1