Пропустити навігацію

Зустріч у форматі “круглого столу”. Обговорили січневі зміни в пенсійному забезпеченні учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Керівник Відділу обслуговування громадян № 9 Головного управління Фонду області Любов Ключник взяла участь у засіданні “круглого столу” з представниками громадських організацій учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, яке відбулось у Франківській районній адміністрації м. Львова.

Учасники заходу розглянули питання пенсійного забезпечення, соціального захисту, медичного обслуговування та правового захисту учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

Керівник сервісного центру поінформувала про результати перерахунків виплат одержувачам пенсій по інвалідності, стосовно яких встановлено причинний зв’язок інвалідності з Чорнобильською катастрофою (з числа ліквідаторів), та пенсій у зв’язку з втратою годувальника внаслідок аварії на ЧАЕС за померлих ліквідаторів, з урахуванням п’ятикратної мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня відповідного року – на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2021 № 1307.

На завершення Любов Ключник відповіла на індивідуальні питання.

 

20220125 164132 300x138 - Зустріч у форматі “круглого столу”. Обговорили січневі зміни в пенсійному забезпеченні учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

background Layer 1