Пропустити навігацію

Питання пенсійного та соціального забезпечення шахтарів обговорили під час зустрічі в ДП “Львіввугілля”

Заступник начальника Головного управління Леся Нашора, начальник Управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Наталія Гайдар, начальник відділу перевірки правильності розрахунку розміру страхових виплат у зв’язку із тимчасовою втратою працездатності Ольга Оприско та начальник відділу обслуговування громадян № 19 Ярослава Олейнікова провели робочу зустріч з керівництвом ДП “Львіввугілля” та представниками профспілок працівників вугільної промисловості Львівщини.

Захід пройшов у формі ділового спілкування, головними темами якого стали питання обчислення страхового стажу для виплати допомоги по тимчасовій непрацездатності  та призначення пенсії за віком на пільгових умовах громадянам, які працювали на роботах з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці.

Учасники зустрічі мали можливість отримати вичерпні відповіді на питання щодо пенсійного та соціального забезпечення гірників.

IMG c3c50be11f37c011ce60702be51bfe81 V 300x169 - Питання пенсійного та соціального забезпечення шахтарів обговорили під час зустрічі в ДП “Львіввугілля”

background Layer 1